Jessica Brusselaars

Ik ben Jessica Brusselaars, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Sinds januari 2000 ben ik gaan werken als schoonheidsspecialiste aan huis.

Mijn behandelingen stonden toen vooral in het teken van de ontspanning en natuurlijk t goed verzorgen van de huid.

Ongeveer 5 jaar geleden heb ik mijn acne specialisatie behaald,  en sta ik geregistreerd bij de anbos. Steeds meer gaat mijn interesse uit naar het verbeteren van de huid bij problemen! Bij de ene is dat couperose(rosacea), bij de ander pigmentvlekken verkregen door de zon of veroudering, acne en of beginnende rimpels.

Ook ben ik daardoor 5 jaar geleden met het merk Reviderm gaan werken. Reviderm is een huidverbeterend merk en in combinatie met het microdermabrasie apparaat (welke al zeker acht keer is uitgeroepen tot het beste microdermabrasie apparaat in Europa) zijn hier prachtige resultaten mee te behalen.

Sinds kort werk ik ook met DÉCAAR. Een prachtig merk welke een algen peeling heeft, waarbij hele mooie resultaten te verkrijgen zijn bij acne en pigmentvlekken verkregen door de zon of ouderdom.

Waar ik ook heel enthousiast van word is het zetten van permanente make-up. Er voor zorgen dat klanten met weinig wenkbrauwhaartjes weer mooie volle wenkbrauwen krijgen, op een zo natuurlijk mogelijke manier vind ik geweldig om te doen.

Ook vind ik het nog steeds heel belangrijk klanten  een stukje ontspanning te geven, door bij bijna alle behandelingen toch een schouder, hals en decolleté massage te doen en als het in de behandeling past een korte hoofdhuidmassage.

Ieder jaar blijf ik trainingen volgen, zowel voor de huidverbetering als voor de permanente make-up. Om op de hoogte te blijven van alles, maar ook om  bij te leren en mezelf te verbeteren.

Ik hoop u snel een keer te mogen ontmoeten in mijn salon voor huidverbetering en permanente make-up.